Tannbleking

Tennene kan bli misfarget av forskjellige matvarer, drikker (kaffe,te,rødvin) eller tobakk(røyking). Moderne tannbleking metoder er trygg og effektiv for å få lysere tenner.

Hva er tannbleking?

Tannbleking er en metode som gjør tennene lysere.

Hvilken tannbleking er best?

Vi tilbyr tannbleking på klinikken som utføres hjemme (hjemmebleking). Tannlegen vil ta avtrykk av tennene dine på klinikken og lage individuelt tilpasset skinner. Ved neste besøk vil du få tildelt blekeskinnene, blekemiddel og få informasjon om vedlikehold og bruk av skinnene.

Skinnene brukes hjemme i opptil 2-4 uker. Vi tilbyr og anbefaler hjemmebleking da den er mer skånsom mot tennene og tannkjøttet, men kan ta lengre tid for å få resultater, sammenlignet med laser tannbleking som utføres på klinikken.

Er tannbleking skadelig for tennene?

Det kjemiske innholdet i blekemiddelet kan gi ising i tennene og ubehag mot tannkjøttet. Alvorlighetsgraden av ising varierer fra person til person. Ved ising anbefaler vi at man bruker fluormunnskyll og tannkrem mot ising.

Blekeskinnene som lages hos tannlegen har optimal tilpasning med redusert risiko for skade på tannkjøttet. Det er derfor anbefalt å utføre tannbleking kun hos tannlegen og ikke på skjønnhetssalonger.

Hvor lenge varer tannbleking?

Varigheten av tannbleking varierer mellom personer. Effekten kan vare i noen måneder til 3 år. Hyppig inntak av kaffe, rødvin eller te vil gi misfarging av tennene og redusere effekten av tannbleking.

Hva koster tannbleking?

Vi har kampanje på tannbleking til 2490,-. Dette inkluderer undersøkelse hos tannlegen, to blekeskinner, blekemiddel og informasjon om bruk av tannbleking.

kalender Bestill time

Bestill time

Få time raskt

Adresse

  • Sandakerveien 67
    0477 Oslo

Kontakt

  • 22 15 20 00

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Åpningstider

Mandag-tirsdag:09-15

Onsdag:09-18

Torsdag-fredag:09-15

Helg: Stengt

© 2021 Sandaker tannlegesenter AS. Alle rettigheter reservert.